Afscheid van de Hucht

huchtDinsdag 20 december was het afscheid van alle vrijwilligers die het afgelopen jaar het dorpsplatform geholpen hebben de Hucht open te houden. Het platform heeft vorig jaar, na toestemming van Stichting Welzijn Renkum, de gemeente en Vivare, besloten om de Hucht open te houden tot de opening van het nieuwe multifunctionele centrum in Renkum. Dat is niet helemaal gelukt, maar het is wel een heel jaar gelukt. Hier zat meer werk aan vast dan tevoren was ingeschat, zo vertelde Sjanet Treep, vice-voorzitter in haar toespraak.

Zorgen dat het gebouw elke dag open is, zorgen voor voldoende activiteiten, zorgen dat het schoongehouden wordt, zorgen dat de activiteiten wat geld opbrengen dat weer besteed kan worden in de Hucht. Gelukkig waren er een paar actieve vrijwilligers die dit samen met het bestuur van het dorpsplatform regelden. Zij zorgden voor de opening en de schoonmaak en hielpen mee aan activiteiten. De leden van het bestuur zorgden voor de contacten met de gemeente en Stichting Welzijn Renkum. In de loop van het jaar kwamen er zelf meer activiteiten bij dan waarmee gestart werd. Door de veranderingen in het wekzijnswerk en door de verkoop van het gebouw de Hucht en de onzekerheid die dit betekende voor de activiteiten in de Hucht, haakten de belangrijkste vrijwilligers af en zat er voor het dorpsplatform niets anders op dan te stoppen. Voor de activiteiten is onderdag elders in de gemeente gevonden. Het dorpsplatform kijkt dan ook tevreden terug op het afgelopen jaar. De vrijwilligers van het laatste jaar kregen als dank een fantastische maaltijd voorgeschoteld waar flink van gegeten werd en kregen van het dorpsplatform ook nog een tasje met cadeuatjes mee naar huis, met dank aan de medewerking hierbij van Plus Pansier, Stichting de Renkumse Molen en Woon- en Tuinwinkel Loenen. 

De meeste vrijwilligers gaan door, het dorpsplatform gaat door, alleen het gebouw de Hucht is vanaf januari gesloten. Het was een mooie tijd daar, waar iedereen met veel plezier op terugkijkt. 

afscheid2k

Agenda

27 maart vergadering

In Huis van Renkum
agenda volgt

 

15 mei 2018 Buurtwandeling
informatie volgt

Adverteerders

Social media

Contact & informatie

Voor contact & informatie kunt u een bericht sturen naar:

 

info@renkumheelsum.nl