Heb jij vragen of ideeën rondom kunst en cultuur? Dan helpen de Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ je graag verder met concreet advies. Eens per maand hebben zij een open spreekuur in de Bibliotheek Oosterbeek/De Klipper voor alle Renkumse organisaties, groepen, verenigingen en individuen die culturele activiteiten willen opzetten of organiseren.

Deel je idee, vraag of wens
Wil jij jouw idee uitvoeren, bijvoorbeeld een concert, dansvoorstelling of evenement, maar weet je niet hoe of waar? Heb je vragen over de financiering van je project? Of heb je een mooi idee dat een volgende stap nodig heeft? Met deze en andere vragen helpen de adviseurs van de Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ je graag verder met concreet advies. Zij doen dit omdat ze een nog bruisender cultureel leven in alle dorpen van Renkum willen stimuleren.

Het eerstvolgende spreekuur is donderdag 1 juni van 16.00-17.30 uur. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Olga Kersten van Cultuurbedrijf RIQQ en Doeko Pinxt van Cultuurbedrijf RIQQ en de Bibliotheek Veluwezoom zitten op de mozaïekbank voor de Bibliotheek Oosterbeek klaar met koffie en thee. Het volgende spreekuur is op donderdag 6 juli, eveneens van 16.00-17.30 uur.

Vragen/meer informatie
Neem contact op met Olga Kersten, medewerker projectontwikkeling, innovatie en fondsenwerving van de Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ, olga@cultuurbedrijfriqq.nl of Doeko Pinxt, directeur-bestuurder van de Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ, doeko.pinxt@bibliotheekveluwezoom.nl.

Samenwerking de Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ
De Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ zijn in 2022 bestuurlijk gefuseerd en werken steeds meer samen. Vanaf 2024 zullen zij ook juridisch gefuseerd zijn. Daarmee komen taal, kunst, cultuur en educatie onder één dak. Vanuit hun zes bibliotheeklocaties en een openluchttheater organiseren ze uiteenlopende leesbevorderings- en digiprogramma’s, exposities, wijkprojecten, muziek in de klas en nog heel veel meer. Hun locaties fungeren als huiskamers van de samenleving en als toegangspoort tot informatie, kennis en cultuur voor inwoners van de gemeenten Renkum, Rheden en Rozendaal.