Kom je regelmatig in de Veluwse natuur of in natuurgebied Planken Wambuis? Tijdens de zomermaanden heten onze boswachters je op de eerste zondag van de maand van harte welkom. De boswachters kennen Planken Wambuis goed en kunnen je er alles over vertellen. Kom langs tussen 13.00 en 15.00 uur en stel al je vragen!

De boswachters staan afwisselend bij parkeerplaats Planken Wambuis in Ede en middenin natuurgebied Planken Wambuis bij fietsknooppunt 63 in Otterlo. Een leuke stop tijdens je wandeling, fietstocht, buitenrit of hardlooprondje.

Data en locaties ‘Vraag het de boswachter’
Zondag 4 juni 13.00 – 15.00 uur:  parkeerplaats Planken Wambuis (Ede)
Zondag 2 juli 13.00 – 15.00 uur:   fietsknooppunt 63 (Otterlo). Deze locatie is alleen te voet, te fiets of te paard te bereiken.
Zondag 6 augustus 13.00 – 15.00 uur: parkeerplaats Planken Wambuis (Ede)
Zondag 3 september 13.00 – 15.00 uur: fietsknooppunt 63 (Otterlo). Deze locatie is alleen te voet, te fiets of te paard te bereiken.
Voor deze (gratis) activiteit mag je je aanmelden, maar dit is niet verplicht.

Adres parkeerplaats Planken Wambuis (Ede): Planken Wambuisweg 1a in Ede, schuin tegenover Restaurant Planken Wambuis.

Adres fietsknooppunt 63 (Otterlo): Mosselseweg in Otterlo, kruispunt bij fietsknooppunt 63 richting Boerderij-Theeschenkerij Mossel. Dit is de kruising met de ‘kudde’ gepolijste stenen van kunstenaar Adri Verhoeven tussen de Planken Wambuisweg en de Mosselseweg. Let op: deze locatie is alleen te voet, te fiets of te paard te bereiken.