Van woensdag 1 mei tot zaterdag 29 juni kun je in de Zoomerij Oosterbeek de nieuwe expositie van Camera Club Oosterbeek bezoeken. Om het 10-jarig bestaan van de gerestaureerde molen in Renkum te vieren, hebben de fotografen van de Camera Club verschillende ‘gezichtspunten’ gebruikt om de veelzijdigheid van de molen weer te geven.

 De naam van de expositie is: “Van akker tot bakker”, Renkumse molen 10 jaar in bedrijf. Negen clubleden kozen elk een onderwerp, zoals het maken van roggebrood, de handen aan het meel, de medewerkers of de molenaars aan het werk, de techniek van de molen of de lokale bakkerij. De verschillende onderwerpen zijn tijdens de expositie te zien.

De expositie is tijdens de openingstijden van de Zoomerij Oosterbeek gratis te bezoeken. De Zoomerij Oosterbeek is de nieuwe naam van de Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ. Het adres van de Zoomerij Oosterbeek is Generaal Urquhartlaan 1, 6861 GE Oosterbeek.