Als het thuis wel erg moeilijk wordt…

Op woensdag 26 juni is er weer een alzheimercafé In Doorwerth. Dit Cafe organiseert Alzheimer Cafe Renkum samen met het Mantelzorgcafe van Renkum voor Elkaar. Het thema is herkenbaar voor veel mantelzorgers. Goed om daar eens meer over te horen en samen over te spreken.

Woensdag 26 juni 2024
Aanvang: 19.30 uur
(inloop vanaf 19.00 uur)
Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, 6865 WC Doorwerth
Deze avond wordt u aangeboden door:
het Alzheimer Café Regio Renkum van Alzheimer Nederland Veluwe, ValleiGrebbe en het Mantelzorgcafé van Renkum voor Elkaar.

Gastsprekers:
• Els van Dusseldorp (Opella): casemanager
• Marilou Stoker (Vilente): familiebegeleider
• Sjan van Goor (ZinZia): maatschappelijk werker

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Iedere vierde woensdagavond van de maand organiseert het Alzheimer Café Regio Renkum een bijeenkomst. Wilt u nadere informatie, dan kunt u contact opnemen met Hans Straus via h.straus@alzheimervrijwilligers.nl, of telefonisch 06-41 66 54 32.