Op vrijdag 28 juni organiseert de Zoomerij Oosterbeek een vrijdagmiddagborrel (VrijMiBo). Tijdens de vrijdagmiddagborrel (VrijMiBo) kun je in gesprek met Renkumse organisaties op het gebied van welzijn, sport, kunst en cultuur. Met een theatervoorstelling van het Arnhemse kunstcollectief de Laarpoerlaar, die een unieke theatervoorstelling vol bijzondere personages, muziek en ironie opvoeren.

 Renkumse organisaties nemen iets lekkers mee dat symbool staat voor hun vereniging. Onder het genot van een lekker hapje en een drankje aan de bar, leer je elkaar en nieuwe organisaties kennen. Wie weet word je wel lid van een muziekvereniging, vrijwilliger bij een sportorganisatie of leer je een nieuwe hobby kennen waarvan je het bestaan nog niet af wist.

De Laarpoerlaar is een kunstcollectief van studenten Creative Writing aan ArtEZ. Zij houden zich bezig met schrijven, illustreren, zingen, zeefdrukken en toneelspelen. Tijdens de VrijMiBo zetten ze een voorstelling op de planken met frappante personages, muziek en een emmertje ironie. Speciaal geschreven voor deze middag. Daarnaast zullen ze een literair magazine schrijven en uitdelen met het thema ‘Breek uit je bubbel’.
De Laarpoerlaar bestaat uit Lisa Minnema, Nadine Ronde, Doris Blok, Lisia Leurdijk en Mette Hoekstra.

Meer informatie
De VrijMiBo is vrijdag 28 juni van 16.00 tot 19.00 uur in de Zoomerij Oosterbeek. Renkumse organisaties die zich graag aan willen sluiten, kunnen hiervoor een mailtje sturen naar Ilse Paulus op ilse.paulus@dezoomerij.nl. Deelname is gratis, maar reserveer van tevoren wel even een kaartje op www.dezoomerij.nl/thema