Beste buurtbewoners en gebruikers van het Europaplein,

Wij betrekken u graag bij ons initiatief om te komen tot (meer) bewegen en ontmoeten voor alle leeftijden op het Europaplein! Daarvoor hebben we een bijeenkomst gepland.

De initiatiefgroep bestaat uit: 

  • Huis van Renkum,
  • Dorpsplatform Renkum - Heelsum,
  • Hart voor bewegen,
  • Sport en Beweegteam gemeente Renkum,
  • Fysiotherapie De Waag.

Graag wil de initiatiefgroep met u in gesprek om de ideeën te delen en gezamenlijk te komen tot een door allen gedragen plan voor een uitnodigende omgeving die aanzet tot ontmoeting en gezamenlijk actief zijn. Met als doel meer verbinding in de wijk tussen de generaties, vermindering van eenzaamheid en inwoners verleiden tot meer bewegen. Zo blijven mensen langer ‘in hun kracht’. Daarvoor hebben wij samen met Fysiotherapie de Waag, Golden Sports, HBZ Bewegen, Dorpsplatform Renkum-Heelsum en het Sport- en Beweegteam van de gemeente Renkum, wat mooie ideeën voor het plein bedacht.

Denk mee over de invulling
We gaan graag met u in gesprek om ideeën op te halen die bijdragen aan meer bewegen en ontmoeten. Wij hebben zelf al een aantal ideeën die we graag presenteren en waar we met elkaar over van gedachten kunnen wisselen.

Programma
Deze avond vindt plaats op donderdag 24 februari om 19.00 uur en ziet er als volgt uit:
- 18.45 – 19.00 uur: inloop
- 19.00 – 19.30 uur: presentatie initiatief door Inge Blom (Fysiotherapie de Waag) en Ilja de Vries (Huis van Renkum)
- 19.30 – 20.00 uur: ruimte voor vragen, opmerkingen en uitwisselen van ideeën.

Aanmelden en coronamaatregelen
U kunt zich aanmelden door te mailen naar welkom @huisvanrenkum.nl of bij het Huis van Renkum (Europalaan 11) langs te gaan.

Doe dat vóór 21 februari 2022.

Heeft u nu al vragen, opmerkingen of ideeën? Stuur die dan mee met uw aanmelding. Dan kunnen we die tijdens de avond bespreken. Vanwege de coronamaatregelen vragen we u om met maximaal één persoon vanuit uw huishouden te komen. Met elkaar willen wij een ontmoetingsplek creëren die uitnodigt tot bewegen en ontmoeten voor alle leeftijden.

We zien u graag op 24 februari 2022 in het Huis van Renkum!