Wij zijn terug!

Na alle lockdowns en beperkingen vanwege corona vinden we het hoog tijd om de werkzaamheden weer op te pakken. Wij hebben gezamenlijk besloten dat het nu tijd is om de activiteiten weer op te starten. In de tussentijd is er nagedacht over een wat andere werkwijze.

We gaan voortaan meer werk in werkgroepen uitvoeren. In de vergaderingen wordt hiervan verslag gedaan. Wij denken dat het dan helderder wordt voor iedereen wat we eigenlijk doen.

Het Dorpsplatform gaat verder met met een nieuwe voorzitter: Sjanet Treep.

De vorige voorzitter heeft na 13 jaar aangegeven geen voorzitter meer te willen zijn, maar hij blijft als gewoon lid van het Dorpsplatform.

We kunnen dus gebruik blijven maken van zijn kennis en contacten.

Vanaf nu zijn er weer vergaderingen en buurtwandelingen. Voor de data kunt u doorklikken naar de pagina van de vergaderingen en die van de wandelingen. Wij zien u graag of horen van u als er iets bijzonders aan de hand is in uw wijk.