Vind je het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen? Volg dan de cursus Digisterker bij de Bibliotheek. In deze cursus leer je om je weg te vinden op de sites van de overheid. Ook leer je een DigiD aanvragen en gebruiken.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur. De eerste bijeenkomst is donderdag 9 maart 2023 van 10.00 – 12.00 uur. De cursus is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Plaats: de Bibliotheek Oosterbeek (in De Klipper), Generaal Urquhartlaan 1.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Bel dan met 085-018 43 62 of mail naar leren@bibliotheekveluwezoom.nl en vraag naar de cursus Digisterker. Je kunt je ook aanmelden via www.bibliotheekveluwezoom.nl/digisterker.