Op 15 maart zijn er provinciale statenverkiezingen. Eén van de taken van de Provincie is goed openbaar vervoer. Omdat dit onder druk staat is er op donderdag 9 maart een Renkumse OV-bijeenkomst. Daar kan iedereen die dat wil in gesprek met kandidaat-statenleden.

Het openbaar vervoer is belangrijk voor ons allemaal. Of het nou gaat om werk, school, ontmoeting en het bereiken van gezondheidszorg en voorzieningen. Juist in onze dorpen zijn veel inwoners afhankelijk van de bus. Daarom organiseren we dat kandidaat-statenleden in gesprek kunnen met inwoners. Wij laten hen horen hoe belangrijk goed openbaar vervoer is en de statenleden kunnen hun standpunten toelichten”

De OV-bijeenkomst vindt plaats op donderdag 9 maart van 09:00 uur tot 11:00 uur op het bordes van het gemeentehuis te Oosterbeek (naast de weekmarkt). Alle politieke partijen zijn uitgenodigd. Aanmelden is niet nodig, de bijeenkomst is gratis.