Donateurs

Bent u al donateur van het dorpsplatform RenkumHeelsum? 

Het dorpsplatform zet zich samen met u in voor het verbeteren van onze woon- en leefomgeving. Hiervoor organiseert het dorpsplatform vijf keer per jaar een openbare vergadering waar de actuele ontwikkelingen in onze dorpen doorgenomen worden. Waar mogelijk nodigen we daar ook vertegenwoordigers van de gemeente en andere organisaties voor uit om hierop een toelichting te geven.

Naast deze platformvergaderingen organiseert het platform drie keer per jaar een buurtwandeling, een wandeling waar de bewoner en zijn of haar woon- en leegomgeving centraal staan. Een vertegenwoordiger van de gemeente, de wijkagent en een vertegenwoordiger van Solidez lopen ook mee. De punten die bij deze wandelingen naar voren komen, worden genoteerd en vaak zijn ze al snel door de gemeente of andere instantie aangepakt.

Om onze activiteiten voort te kunnen zetten hebben we uw steun hard nodig, meldt u daarom aan als donateur van het dorpsplatform, voor slechts €5- per jaar (meer mag natuurlijk ook).

Ja ik vind ook dat het dorpsplatform RenkumHeelsum door moet kunnen gaan met de activiteiten voor de bewoners. Ik word donateur en maak mijn bijdrage over op rekening

NL98 RBRB 0930 6691 34 t.n.v. Stichting Dorpsplatform Renkum-Heelsum.

Meld u aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de vermelding: ik word donateur en maak uw bijdrage over. 

Of vul het contactformulier in.
Uw bijdrage zien we graag tegemoet!

 

 

 

Agenda

Vergadering:
maandag 
7 november 2022
agenda volgt


Wandeling:
maandag
in 2023, data volgen

 

Adverteerders

Social media

Contact & informatie

Voor contact & informatie kunt u een bericht sturen naar:

 

info@renkumheelsum.nl