Opening Rechtswinkel in Renkum

icon rechtswinkel renkum 512Op 1 augustus is de rechtswinkel officieel geopend door onze burgemeester Agnes Schaap. De rechtswinkel in onze gemeente was er al veel langer, maar nu is de rechtswinkel nog beter bereikbaar. U kunt bij de rechtswinkel terecht voor meer dan alleen maar juridische geschillen. Voor meer uitleg wat ze doen:

Lees meer: Opening Rechtswinkel in Renkum

Op fietsvakantie?

2022 fietsvakantie kleinOp fietsvakantie gaan is een duurzaam en voordelig alternatief voor een vlieg- of autovakantie. Maar, hoe regel je zo'n fietsvakantie? Ga je kamperen of elders overnachten? Welke uitrusting heb je nodig? Wat zijn de kosten? Fietsvakantie-ervaringsdeskundige Eveline Bremmer vertelt er over en ze deelt haar liefde voor het fietsen. Dinsdagavond 31 mei in de Bibliotheek Oosterbeek.

Lees meer: Op fietsvakantie?

Natuurherstel op de Veluwe

veluweherstelDe Veluwe is een van de grootste natuurgebieden van Nederland met veel unieke planten en dieren. Deze variatie in plant- en diersoorten is belangrijk voor een steDe Veluwe is het groene hart van Nederland. Het is het grootste Natura 2000-gebied op land in Noord-West Europa. De Veluwe is in alle seizoenen aantrekkelijk om er te wonen, werken en recreëren, maar de natuur heeft zwaar te lijden onder te veel stikstofneerslag, verdroging en recreatie.

Lees meer: Natuurherstel op de Veluwe

Digicafe in Renkum: Tweestapsverificatie. Is het gedoe, of handig?

22 03 21digicafe rkmHet Digicafé is een maandelijkse, gratis bijeenkomst van de Bibliotheek Veluwezoom waar je terecht kunt met alle vragen en uitdagingen die je in de digitale wereld kunt tegenkomen. Heb je ruzie met je smartphone of tablet? Lukt het niet om een e-book te lenen? Hapert je e-mail of heb je een vraag over andere digitale ontwikkelingen? Kom naar het Digicafé! We zoeken samen naar een antwoord. In de maand april legt de Bibliotheek bovendien uit wat tweestapsverificatie is en hoe je het gebruikt.

Lees meer: Digicafe in Renkum: Tweestapsverificatie. Is het gedoe, of handig?

Agenda

Vergadering:
maandag 
12 september 2022
Agenda volgt


Wandeling:
maandag
 5 september
 2022
Wandeling Bergerhof
lees wandeling

Adverteerders

Social media

Contact & informatie

Voor contact & informatie kunt u een bericht sturen naar:

 

info@renkumheelsum.nl