Nieuwsbrief over 2019

nieuwsbriefEr is een nieuwsbrief verschenen over het afgelopen jaar. Geinteresseerd in wat het dorpsplatform gedaan heeft het afgelopen jaar? Lees hier de de nieuwsbrief. 

Gelukkig nieuwjaar

2020De leden van het dorpsplatform wensen alle inwoners van Renkum en Heelsum een heel goed jaar toe, waarin we elkaar blijven opzoeken en contact houden. Hieronder sfeerfoto's van de lichtjestocht in het Beekdal. 

Lees meer: Gelukkig nieuwjaar

Airborne herdenking: mooi en druk

2019 5Er zijn de afelopen maand veel herdenkingen geweest. Ook het dorpsplatform heeft zich laten zien bij deze herdenkingen. We hebben bloemen gelegd bij herinneringsmmonumenten in Heelsum en in Renkum. Renkum Leeft had de bijeenkosmten mooi georganiseerd. Het was flink druk. Het is goed om zo elk jaar te gedenken wat er in onze dorpen allemaal gebeurd is in de oorlog. En de  impact die dat heeft gehad op de toenmalige inwoners maar nog veel meer op de mensen die Nederland geholpen hebben om bevrijd te zijn. Daar mag je best wel bij stil staan. Of stilstaan? Er werd in Renkum voorafgaand aan de indrukwekkende bijeenkomst gesprongen vanuit vliegtuigen. Hierbij een kleine fotoimpressie.

Lees meer: Airborne herdenking: mooi en druk 

Bankje geschonken aan dorpsplatform

19 05 19. bankjeIMG 1794De vereniging Vijf dorpen In 't Groen heeft aan het dorpsplatform gevraagd om een plaats aan te geven waar een bankje kan staan. De vereniging wil het dorp graag een bankje geven. Wij waren blij dat we de gelegenheid kregen om een bankje in onze dorpen te kunnen plaatsen. Na overleg  met de leden van het dorpsplatform is besloten dat dit bankje op de groene helling komt staan. 

Lees meer: Bankje geschonken aan dorpsplatform

Agenda

Vergadering:
maandag
20 januari

 agenda

 

Wandeling:
zaterdag 25 april
informatie volgt

 

Adverteerders

Social media

Contact & informatie

Voor contact & informatie kunt u een bericht sturen naar:

 

info@renkumheelsum.nl