Bankje geschonken aan dorpsplatform

19 05 19. bankjeIMG 1794De vereniging Vijf dorpen In 't Groen heeft aan het dorpsplatform gevraagd om een plaats aan te geven waar een bankje kan staan. De vereniging wil het dorp graag een bankje geven. Wij waren blij dat we de gelegenheid kregen om een bankje in onze dorpen te kunnen plaatsen. Na overleg  met de leden van het dorpsplatform is besloten dat dit bankje op de groene helling komt staan. 

Lees meer: Bankje geschonken aan dorpsplatform

Alzheimer café

alzheimercafe RenkumElke 4de woensdag van de maand is er in Doorwerh een Alzmheimer café. De toegang is gratis. Het is in de Ontmoetingskerk aan de Bentincklaan. 

Voor meer informatie kan je de folder hier lezen.  De eerstvolgende keer is het thema: 

Ik vergeet wel eens wat, heb ik nu dementie?

De gastspreker is voormalig geriater Marja Jellesma-Eggenkamp. Lees hier meer. 

Lees meer: Alzheimer café

Burendag 6 oktober 2018: al plannen gemaakt?

10918 BurendagOp zaterdag 6 oktober is het weer burendag. Er zijn weer verschillende activiteiten in Renkum en Heelsum:

Een praatje pot in het veteraneninloophuis aan de Bart Crumstraat

een Syrische lunch in Doelum

Crea koffie in het Huis van Renkum

Poffertjesplaat in de Rijnhof

En een dansavond in O&O

Klik op de afbeelding voor het programma. Er rijdt een bus tussen de verschillende bijeenkomsten. Zie de bushaltes via deze link. 

Lees meer: Burendag 6 oktober 2018: al plannen gemaakt?

11 februari: Wegwijs in Renkum: wie, wat waar

WEGWIJSHeeft u ook vaak vragen over waar je naar toe kan als je vragen hebt over mantelzorg, met iemand wil praten of over geld? Kom naar de informatiemarkt op 11 februari. Daar zijn mensen aanwezig van heel veel organisaties, die u graag vertellen wat zij doen. Lees hier de affiche. Je hoeft je niet aan te melden en de bijeenkomst is gratis. Er is in ieder geval informatie over sociale ondersteuning, mobiliteit en geld. De volgende organisaties doen mee:

Lees meer: 11 februari: Wegwijs in Renkum: wie, wat waar

Herfstwandeling op de Veluwe: excursie 13 oktober

VeluweOp zaterdag 13 oktober vanaf 13:30 uur is er een excursie natuurvolgend bosbeheer in Vierhouten, georganiseerd door Nieuwe Veluwe:
‘In rap tempo wordt gevarieerd Veluws bos gekapt om weer plaats te maken voor monotone houtakkers. Met alle gevolgen van dien voor de biodiversiteit, de belevingswaarde en het milieu.’
Om in de praktijk te laten zien dat bosbeheer ook duurzaam kan zijn, geeft Jaap Kuper een presentatie en veldexcursie over natuurvolgend bosbeheer. Het principe heeft hij ontwikkeld in zijn tijd als beheerder van Kroondomein Het Loo.
We bezoeken een voorbeeldlocatie natuurvolgend bosbeheer en een locatie met kaalkap. Omdat de tweede locatie alleen per fiets bereikbaar is, bent u vrij te kiezen dit deel van de excursie al dan niet te volgen.

Lees meer: Herfstwandeling op de Veluwe: excursie 13 oktober

Agenda

Vergadering:
maandag
16 september

agenda volgt

 

Wandeling:
27mei 2019
Jufferswaard, Noordberg

 

Adverteerders

Social media

Contact & informatie

Voor contact & informatie kunt u een bericht sturen naar:

 

info@renkumheelsum.nl