Lezing over de 'ommuurde tuin' in het Renkums Beekdal

22 03 31beekdalRhea Rekker en Lambert van Gils geven een lezing over De ‘Ommuurde Tuin’ in het Renkums Beekdal op woensdag 6 april 2022.

Rhea en Lambert werken al jaren als vrijwilliger in de Ommuurde Tuin van het Landgoed Oranje Nassau’s Oord. Tijdens de lezing vertellen zij over de rijke geschiedenis van deze tuin, die in de afgelopen decennia onder leiding van Esther Kuiler is omgetoverd van een in verval geraakte moestuin tot een fraaie biologische kwekerij met meer dan 400 verschillende groenten.

Verder gaan zij in op de agro-ecologische en veganistische groenteteelt: hoe kun je samenwerken met de natuur en tegelijk voedsel produceren. De Ommuurde Tuin biedt een breed scala aan activiteiten rond biologisch tuinieren en gezond en lekker eten.

Plaats: Boscafé ‘De Beken’, Nieuwe Keijenbergseweg 174, 6871 VZ Renkum
Datum: Woensdag 6 april 2022
Aanvang: 19:30 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur
Kosten: €5,00 voor toegang en koffie/thee Te betalen bij aanmelding.
Aanmelden : Meld u aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik via deze link (lees de uitleg hieronder) 
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; Tel.: 06 3860 6262

Toelichting op aanmelden en betalen:
Als u klikt op Aanmelden en Betalen komt u op de Activiteitenkalender. Ga naar de juiste datum en klik op de activiteit. In het venster ‘Evenement Bekijken’ ziet u of er nog plaats is. (Als er geen plaats is ontbreekt deze knop. Probeer het dan nog eens een dag voor activiteit.)

Klik op ‘Deelname toevoegen’. Vul in het aanmeldvenster uw gegevens in en ga door naar de Betaalmodule. Na betaling verschijnt een bevestiging van aanmelding. U ontvangt ook een bevestiging van de betaling per e-mail. Voor de datum van de activiteit ontvangt u een herinnering.

22 03 31beekdal

Agenda

Vergadering:
maandag 
27 juni 2022
Agenda volgt


Wandeling:
maandag
16 mei
2022
Rondje Huis van Renkum


Adverteerders

Social media

Contact & informatie

Voor contact & informatie kunt u een bericht sturen naar:

 

info@renkumheelsum.nl