Digicafé en gratis cursus 'zelf overheidszaken via de computer regelen'

nieuwsbericht zelf zaken regelen

Heb je ruzie met je smartphone of tablet? Lukt het niet om een e-book te lenen? Hapert je e-mail of heb je een vraag over andere digitale ontwikkelingen? Bij de Bibliotheek kun je terecht met alle vragen en uitdagingen die je in de digitale wereld kunt tegenkomen.  

Het Digicafé biedt hulp bij allerlei vragen op digitaal gebied. Of je nu beginner of gevorderde bent, de medewerkers van het Digicafé zoeken samen met jou naar een antwoord. Loop gerust binnen! Je hoeft je niet vooraf aan te melden en deelnemen is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. In Renkum is de inloop op woensdag 14 september van 10.00-12.00 uur. 

Vind je het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente?

Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen? Volg dan de cursus Digisterker bij de Bibliotheek. In deze cursus leer je om je weg te vinden op de sites van de overheid. Ook leer je een DigiD aanvragen en gebruiken.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur en begint op donderdag 15 september van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Plaats: jeugdBibliotheek Doorwerth / dorpshuis Ons Middelpunt, Mozartlaan 2.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Bel dan met 06-10 13 94 93 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag naar de cursus Digisterker.

Agenda

Vergadering:
maandag 
7 november 2022
agenda volgt


Wandeling:
maandag
in 2023, data volgen

 

Adverteerders

Social media

Contact & informatie

Voor contact & informatie kunt u een bericht sturen naar:

 

info@renkumheelsum.nl