Avond over wijktuinen

buurttuinWil je zelf je groenten telen? Of je kruiden telen? Of bloemen laten groeien? Of je eigen varkens laten grazen? Er is heel veel mogelijk. En er gebeurt ook al veel in onze dorpen. En hoe leuk zou het zijn als je in je eigen buurt, met je buren samen, een tuintje kan bijhouden en daar ook voordeel van hebt door uit je tuin te kunnen eten!!

Wil je hier meer over weten? We organiseren op 16 mei een avond over wijktuinen. De avond vindt plaats in De Beken, Nieuwe Keijenbergseweg 174, Renkum.

We hebben Ina Loenen bereid gevonden om te vertellen wat er allemaal bij komt kijken als je een moestuin wilt starten. Een groep vrouwen houdt in Heelsum een aantal varkens en heeft ook een moestuin. We zitten in De Beken naast een moestuin waar ook het een en ander over te vertellen is. En de voorzitter, lid van het dorpsplatform Kees van Veluw heeft er ook beroepsmatig mee te maken. Alles is dus aanwezig om te zorgen dat je er veel van op steekt en daarmee kan bepalen of je dit wil proberen met je buren samen te gaan doen. En ben je zover dat je echt een moestuin in je buurt starten? Het dorpsplatform kan dit dan verder stimuleren met een kleine tegemoetkoming.

wijktuinenafbeelding.

Agenda

Vergadering:
maandag
16 september 

agenda volgt

 

Wandeling:
17 juni 2019
Airbornebuurt

 

Adverteerders

Social media

Contact & informatie

Voor contact & informatie kunt u een bericht sturen naar:

 

info@renkumheelsum.nl