Renkum voor Elkaar nodigt u uit

logo RvEOpen dag Renkum voor Elkaar

Op vrijdag 22 september van 17.00 – 19.30 uur presenteert Renkum voor Elkaar zich in Doorwerth, samen met andere nieuwe gebruikers in het gebouw van de voormalige Rehobothschool, Johanniterweg 4 in Doorwerth.  Deze dag presenteren zij zich als buurtgenoot en aan genodigden:"Op verschillende plekken binnen en buiten het gebouw laten we zien wat we doen. Ook presenteren verschillende organisaties die met ons samenwerken zichzelf. We hebben leuke activiteiten voor de jeugd en bieden jullie natuurlijk een hapje en een drankje aan. Kom met ons kennismaken; we gaan graag met je in gesprek.

Renkum Voor Elkaar werkt samen met de lokale gemeenschap aan nieuwe welzijnsvormen in de gemeente Renkum.

SamenZP levert ondersteunende diensten aan (Z)ZP’ers en helpt werkzoekenden bij het vinden van betaald werk.
Dynamo Jeugdwerk Renkum (partner bij Renkum voor Elkaar) is een creatief platform voor jong talent. Een jongerenplatform dat werkt volgens het principe: Inspireren, Leren, Werken (ILW).
Kom jij ook naar onze open dag?
Stuur, in verband met de voorbereidingen, uiterlijk 8 september even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." Kijk ook eens op de website van Renkum voor Elkaar. 

Agenda

Vergadering:
maandag
16 september 

agenda volgt

 

Wandeling:
17 juni 2019
Airbornebuurt

 

Adverteerders

Social media

Contact & informatie

Voor contact & informatie kunt u een bericht sturen naar:

 

info@renkumheelsum.nl