Buurtvolleybaltoernooi

nuovoOp vrijdagavond 20 april 2018 organiseert Volleybalvereniging Nuovo voor de vijfde keer het buurtvolleybaltoernooi voor iedereen in de gemeente Renkum. Met het toernooi sluiten we het zaalseizoen feestelijk af. Doe ook mee met een team uit je buurt, vriendengroep, familie of bedrijf en schrijf je in! Gewoon voor de gezelligheid en/of als teambuilding.
 

Een team bestaat uit minimaal 6 spelers. 
In een team mogen maximaal 2 actief spelende volleyballers zitten; zo blijft het ook voor minder geoefende spelers leuk om mee te doen. Een beetje volleybalervaring is fijn, maar niet verplicht. De gezelligheid en speelplezier staat voorop.


Mocht het niet lukken om een heel team te vinden dan kun je dat doorgeven. Misschien kan Nuovo nog iets betekenen.

Het toernooi is in de sporthal van Doorwerth en is van 19.00 uur tot ca. 22.00 uur. Deelname is gratis. Voor deelnemers aan het toernooi geldt als extraatje dat ze vanaf het buurtvolleybaltoernooi tot het einde van het zaalseizoen (begin juni) gratis mogen meetrainen bij Nuovo.

Inschrijven

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 16 april door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam van het team en de contactgegevens (mail/telefoonnummer) of via het formulier op de website: http://www.nuovovolleybal.nl/zaaltoernooien.html.

Meer informatie of vragen?

Bel of mail met Désirée Post, t (06) 25365097, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Vergadering:
maandag
16 september 

agenda volgt

 

Wandeling:
23 september
2019
Rondom Doelum

 

Adverteerders

Social media

Contact & informatie

Voor contact & informatie kunt u een bericht sturen naar:

 

info@renkumheelsum.nl